BLOG | 3 jarig bestaan
BLOG | 3 jarig bestaan
Een moment om ff bij stil te staan…
10 december 2019 openden we in Zuidwolde de deuren van ons horecacomplex Narline, na een enorme verbouw van onze Rijksmonumentale boerderij. Wat een mooie feestelijke opening was dat met meer dan 300 mensen. Onze nieuwe horecaplek, wat waren en zijn we nu nog: trots.
We bestaan 3 jaar, maar zijn zeker geen 3 jaar geopend geweest. Het was voor iedereen op z’n eigen manier een zware en rare tijd… Omdat we starters waren kregen we geen coronasteun. Dat had en heeft nog steeds enorme gevolgen voor ons. Maar, de coronatijd heeft ons ook veel gebracht. Alle lieve reacties van gasten die de Proeverij van Narline bleven afhalen en de meer dan 1.000 kerstdiners die we, op afstand, meegaven voor thuis. Maar ook, ons personeel dat zich inzette en overal aan het werk ging. In de zorg bij de Westerkim, bij Chocolade Bezorgd.nl, IG Design Group, in de bouw en bij Bakkerij Faber. We zijn dankbaar dat we ons erdoorheen geslagen hebben met z’n allen! In de periodes dat we open mochten zijn, tussen de lockdowns door, hadden we het gelijk weer super druk. Heerlijk, gasten bedienen aan tafel en laten genieten van de smaken van Narline.
Naast het restaurant zijn we officiële Trouwlocatie en inmiddels zijn er al heel veel gelukkige stelletjes bij ons getrouwd. Geweldig om te zien, al die liefde… Op 19 februari 2023 organiseren we voor de 3e keer een TrouwBeurs. Aanstaande bruidsparen kunnen dan bij Narline inspiratie opdoen. Er komen meer dan 20 regionale TrouwSpecialisten. Altijd een erg leuke dag!
Pas dit jaar begint ook de zakelijke markt ons te ontdekken. In onze zalen wordt inmiddels regelmatig vergaderd. Het Voorhuis voor kleine groepen en de monumentale Bijschuur en de rechter Deel voor grotere bijeenkomsten. Ook de teamuitjes zijn in trek. In de Kookstudio zelf je 3 of 4-gangen diner bereiden en natuurlijk gezellig samen ervan genieten. Zo leuk, om de resultaten te zien. Je leert je collega’s zeker op een ander manier kennen. 😉
Wat wij ontzettend leuk vinden is het organiseren van eigen activiteiten. Ondanks de beperkende maatregelen hebben we er al veel georganiseerd en ook voor volgend jaar staan er al weer een aantal leuke op onze agenda. De Wijn & Spijsavonden, die we 4 keer per jaar organiseren, zijn altijd zo vol. Een diner met veel extra’s, samen met een van onze wijnleveranciers maken we er een leuke, gezellige en vooral informatieve avond van. Ook trots zijn we op de wereldberoemde Boschendal Picknick. Vorig jaar voor het eerst bij Narline en voor dit jaar komt het Zuid-Afrikaanse wijnhuis ook weer naar Narline.
We zijn trots op ons mooie horecateam. We zijn elke dag geopend en hebben gelukkig geen personeelstekort. Zowel in de keuken, als in de bediening werken de fulltimers 4 dagen in de week. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar we streven er wel naar. Daarnaast leiden we veel talenten op, zo mooi om te zien hoe jonge mensen zich bij ons ontwikkelen. We bieden ze onze eigen opleiding aan: de ‘Narline Talentmodules’. Kennis delen, dat past bij ons DNA.
Ons keukenteam maakt iedere 4 weken weer een fantastisch nieuw 3, 4 en 5-gangen Chefsmenu voor de gasten. Best bijzonder, naast de 4 keer per jaar wisselende menukaart. Gasten weten het ook te waarderen. We krijgen hele mooie reviews en recensies van onze gasten en daar zijn we heel erg blij mee!
Als we dit zo aan het typen zijn realiseren we dat er veel gebeurd is in de afgelopen 3 jaar. We kijken nu niet meer terug, maar vooruit. Een kerst met gasten aan tafel en nog heel veel plannen die we in het nieuwe jaar willen gaan uitwerken…
Trots op het mooie bedrijf dat er nu staat!
Trots op ons geweldige team!
Blij met alle gasten die bij Narline komen om ‘Mooie Momenten’ te beleven.
We wensen u fijne kerstdagen met iedereen die u lief is en een mooi, gezond, ondernemend en vooral een heerlijk culinair 2023 toe!
Namens team Narline,
Hendrik-Jan Lip en Henriëtte Waaijenberg
10 december 2022