
Dinerkaart
Culinair, gezellig en heerlijk eten in een sfeervolle ambiance.
Voor onze kleine gasten hebben we een aparte dinerkaart.
Chefs menu
Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 3, 4, 5 of 6- gangen menu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.
3 gangen
4 gangen
5 gangen
6 gangen
Bijpassend wijnarrangement (3 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (4 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (5 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (6 glazen)
Oesters Geay NO.4
Oester
Klassiek | naturel | azijn | sjalot
Oester gegratineerd
Hollandaise | spinazie | Parmezaan
Kaviaar
Kaviaar
Brioche | crème fraîche | kaantjes | bieslook
Voorgerechten
Rundertartaar
Iberico | Parmezaanse kaas | morilles | eidooier
Supplement zwezerik + 10
Gerookte zalm
Kimchi | edamame | bimi | rettich | dashi
Koolrabi
Couscous | salsa verde | geitenyoghurt | lavas | brickdeeg
Ganzenleverterrine
Brioche | abrikoos | vanille
Hollandse garnalen
Cocktailsaus | tomaat | kropsla | Granny Smith
Tussengerechten
Zwezerik
Paddenstoel | aardpeer | truffel
Coquilles
Broodpudding | hazelnoot | beurre noisette
Gyoza
Jackfruit | curry | pompoen | mais | linzen
Als hoofdgerecht +10
Bisque
Kreeft | tomaat | bieslook | wilde gamba
Hoofdgerechten
Tournedos
Paddenstoel | sjalot | knol | Madeira | zoethout
Supplement ganzenlever + 10
Entrecote
Dry aged | patisson | tomaat | padron | paprika | piment
Kabeljauw
Linzen | peulen | doperwt | bospeen | gerookte paling
Supplement 2 stuks coquille + 10
Duif
Pompoen | mais | bospeen | padron | Baharat
Supplement ganzenlever + 10
Ravioli
Paddenstoel | eidooier | Parmezaanse kaas | snijboon | morillejus
Desserts
Abrikoos
Vanille | champagne sabayon | Toljive olijfolie | amandel | abrikozenijs
Baba au rum
Kokos | ananas | witte chocolade | kokosijs
Crème brûlée
Vanille | pistache | framboos | Zwitserse room | pistache roomijs
Café glacé
Tonka | pecannoten | koffie | caramel | vanille-ijs
Kaas
Perensalsa | toast van rozijnenbrood | gesuikerde walnoot
Bonbons
Voor bij de koffie
Ambachtelijk gemaakte bonbons door Plaizier uit Hoogeveen
= Vegetarisch
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.
Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.