Dinerkaart
Culinair, gezellig en heerlijk eten in een sfeervolle ambiance.
Voor onze kleine gasten hebben we een aparte dinerkaart.
Chefs menu
Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 3, 4, 5 of 6- gangen menu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.
3 gangen
4 gangen
5 gangen
6 gangen
Bijpassend wijnarrangement (3 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (4 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (5 glazen)
Bijpassend wijnarrangement (6 glazen)
Oesters Geay NO.4
Oester
Azijn | sjalot
Oester gegratineerd
Hollandaise | spinazie | Parmezaan
Kaviaar
Kaviaar
Brioche | crème fraîche | kaantjes | bieslook
Soep
Bisque
Kreeftensoep | tomaat | bieslook | wilde gamba
Uiensoep
Krokante deegkorst | Gruyère kaas
Voorgerechten
Gerookte zalm
Crème fraiche | kardemom | bospeen | bleekselderij
Rundertartaar
Eidooier | meloesui | kaantjes | Parmezaanse kaas | vinaigrette Provençaal
Mabré
Ganzenlever | eendenbout | wortel | sinaasappel | brioche
Zwezerik
Ossenhaas | tomasu | sesam | bimi | beukenzwam
Schelvis & Kreeft
Tomaat | venkel | dragon | Granny Smith
Biet
Chioggia | beukenzwam | koffie | hazelnoot | zoethout
Pompoen
Schorseneer | verjus | sinaasappel | druif
Hoofdgerechten
Hertenrug
Broodpudding | witlof | pastinaak | sherryjus
Tournedos
Paddenstoel | brioche | sjalot | jus beurre café de Paris
Tournedos Rossini
Brioche | ganzenlever
Eendenborst
Rilette | morille | pompoen | bospeen | jus van Madeira en zoethout
Kabeljauw
Mousseline | linzen | peulvruchten | bospeen | haringkuit
Coquilles
Rogvleugel | pancetta | bloemkool | paddenstoel | hazelnoot | beurre noisette
Ravioli
Paddenstoel | eidooier | Parmezaanse kaas | snijboon | morillejus
Spitskool
Knolselderij | zeegroenten | zuurdesem | kombu
Desserts
Abrikoos
Vanille | champagne sabayon | Toljive olijfolie | amandel | abrikozenijs
Baba au rum
Kokos | ananas | witte chocolade | kokosijs
Crème brûlée
Vanille | pistache | framboos | Zwitserse room | pistache roomijs
Café glacé
Tonka | pecannoten | koffie | caramel | vanille-ijs
Kaas - Keuze uit 10 soorten
Perensalsa | botersla | toast van kletzenbrood | selectie van Europese & Hollandse kazen
Bonbons
Voor bij de koffie
Ambachtelijk gemaakte bonbons door Plaizier uit Hoogeveen
= Vegetarisch
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.
Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.