Lunchkaart
Gezellig en heerlijk culinair eten in een sfeervolle ambiance
Ambachtelijk brood | wit of bruin
Kip rendang
Pinda | kokos | zoetzuur | ei | gebakken ui
Tonijn
Gegratineerde mozzarella | gegrilde groente | rode ui
Molkerij geitenkaas
Walnoten | peer | balsamico
Venkelsalami
Gorgonzola roomkaas | artisjok | pijnboompitten
Uitsmijter
Ham en/of kaas
Rundvleeskroketten
2 stuks | mosterd
Kaaskroketten
2 stuks | mosterd
Garnalenkroketjes
Yoghurt crème
Narline's 12 uurtje
Cèpes soep | broodje gerookte zalm | broodje hamburger
Soepen
Bisque
Wilde gamba | tomaat | bieslookolie
Cèpes soep
Paddenstoel | macadamia
Oesters Geay NO.4
Oester
Azijn | sjalot
Oester gegratineerd
Hollandaise | spinazie | Parmezaan
Kaviaar
Kaviaar
Brioche | crème fraîche | kaantjes | bieslook
Salade
Feta
Spinazie | pecan | gegrilde groente
Salade vis
Gerookte zalm | krokante gamba | dille | appel
Salade eend
Gerookte eend | rilette | cashew | bimi | tahin
Warme gerechten
Biefstuk
Rund | rode wijn jus | brood of friet
Saté
Kip | satésaus | kroepoek | brood of friet
Tournedos
Paddenstoel | sjalot | cafe beurre de Paris
Tournedos Rossini
Brioche | ganzenlever
Kabeljauw
Linzen | peulvruchten | beurre blanc
Zeebaars
Krokante gamba | kreeftenjus
Dessert
Abrikoos
Vanille | champagne sabayon | Toljive olijfolie | amandel | abrikozenijs
Baba au rum
Kokos | ananas | witte chocolade | kokosijs
Crème brûlée
Vanille | pistache | framboos | Zwitserse room | pistache roomijs
Café Glacé
Tonka | pecannoten | koffie | caramel | vanille-ijs
Chefs lunchmenu
Maarten Dragt kookt met de vele geuren en smaken van het seizoen afwisselend én dagvers voor u. Laat u gastronomisch verrassen door zijn 2, 3, 4,5 of 6-gangen lunchmenu. Zijn keuken heeft de Franse klassieke kookstijl, maar ook de Dutch cuisine spreekt hem aan. Herkenbare ingrediënten, waar mogelijk uit de streek of liefst uit eigen tuin. Neem gerust een kijkje in onze open keuken en ontmoet de chef en zijn team.
2 gangen
3 gangen
4 gangen
5 gangen
6 gangen
= Vegetarisch
Heeft u een allergie? Meld het ons, wij houden hier dan rekening mee. Uw allergie nemen wij uitermate serieus, desondanks is kruisbesmetting van allergenen niet 100% uit te sluiten omdat wij in onze keuken dagelijks met alle allergenen werken.
Vrijwel alle gerechten op onze menukaart kunnen glutenvrij bereid worden, zowel voor een overheerlijke lunch als een uitgebreid diner. Over al onze ingrediënten en producten is zorgvuldig nagedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten.
Geef bijzonderheden gerust door aan de medewerkers van Narline.